Pròxims projectes del taller de pintura: Accions a la natura

2012. A l’octubre, amb un grup d’artistes que venen al taller, vàrem crear el grup “Portolà 10” per fer una intervenció en la natura al Forn de la Calç”  anomenada “Llibre de navegació”. És tractava d’una escriptura amb elements de la natura sobre una base de 24 papers a terra. Varem disposar materials naturals (fulles, pedres, sorra, branques, escorça …) de manera que poguessin ser llegits com un alfabet natural que esdevé en escriptura.
011En aquests momenst estem treballant en un projecte pel mateix centre anomenat SIGNES TROBATS. Aquí iniciem una nova recerca creativa que volem que tingui un caire de projecte “work in progress” sobre el terreny i que anirà evolucionant durant la nostre estada, per tal de trobar i destil·lar uns símbols essencials estrets dels voltants del CACIS i que farem servir per a realitzar un seguit d’obres i d’accions “in situ”.

imagen

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s