Publicado el Deja un comentario

TALLER DE PINTURA CREATIVA, SESSIÓ 50: CERCLES

Dissabte 15 de JUNY a les 11 A 2 del matí.
El cercle és un espai acotat sense arestes que ens permetrà tractar les formes geomètriques orgànicament. Moltes coses de la natura tenen forma arrodonida: plantes, ous, astres, cèl·lules…i tots aquests elements ens inspiren a treballar l’interior del cercle com un espai abstracte que conté formes, taques i traços.
El tema dels cercles també està relacionat amb  els mandales i la meditació activa. Ens permet, per la seva centralitat, fer un recorregut circular silenciós, que ens connecti amb el ritme natural de la respiració.
Per altre banda, treballarem amb materials senzills per tal de centrar-nos en el dibuix: tinta, llapis, sobre paper reciclat de llibres. També dibuixarem amb incisions.
cercles

Deja un comentario