Publicado el Deja un comentario

Exposició d’obres fetes al taller

TALLER DE PINTURA CREATIVA – el plaer de pintar.
Exposició d’obres fetes al taller
Inauguració: divendres 31 de gener a partir de les 7’30 hores de la tarda,
Maigot cafe, durant el mes de febrer del 2014
Carrer de la Mare de Déu del Coll, 71, 08023 BarcelonaPresentem una exposició d’obres fetes pels alumnes del taller per celebrar el nostre 3er aniversari.
Aquest és un taller de pintura amb tres anys d’història i ,a hores d’ara, portem uns 100 tallers diferents.
En el taller s’aprenen de forma senzilla unes tècniques per obrir la sensibilitat envers el color i les formes d’expressió de l’art modern. Es tracten temes de la natura, la figura humana, el paisatge, l’abstracció o l’escriptura, prenent com a referen l’obra de diferents artistes.
Hem treballat quasi tots els gèneres clàssics: escultura, pintura i dibuix i també gèneres més actuals: art objecte, land art, instal·lacions o art conceptual.

Enfoco la creació artística des d’un punt de vista molt pedagògic i entretingut, per tal de no frustrar les expectatives dels alumnes. Els tallers estan pensats per obrir les portes de la sensibilitat i no per trobar limitacions en vers a les habilitats plàstiques.
Tots els tallers estan pensats i realitzats de manera única i amb molt de cura perquè la gent es trobi a gust i gaudeix de la pintura d’una manera  relaxada, deixant anar les idees preconcebudes de l’art.IMG_0855B IMG_0856B IMG_0858B

Deja un comentario