DIJOUS ARTÍSTICS 20-02-2014: CARTES DE VOL

Aquest dijous farem un taller de concepte poètic. Es tracta d’un llibre d’artista.El tema del llibre és el vol i les coses que podem relacionar amb ell: fulles, plomes, nius, branques, cabells, canyes, ales, etc…
És un taller de collage i dibuix. Farem servir el llapis i les aquarel·les, també elements de la natura senzills com plomes, fulles premsades (petites), cabell o borrissol, trossos de closca d’ou, petits trossos de coses naturals sense relleu, com algues, i tot sobre paper artesà. https://www.facebook.com/aquaripaper
També farem servir text de llibres impresos o cal·ligrafiat per donar més contingut als dibuixos.
Li dic cartes de vol en un doble significat: cartes que s’envien i cartes per jugar.
En aquest taller farem un treball subtil, poètic, intuïtiu, intentant entrar en el concepte del vol, del vent, del moviment i treballarem en petit, amb elements suaus de forma i color, buscant la simplicitat i el buit, més que el omplir-ho tot.
Podeu portar element dels que he parlat abans pel vostre llibre.sessio-56

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s