DIJOUS ARTÍSTICS 20-02-2014: CARTES DE VOL

Aquest dijous farem un taller de concepte poètic. Es tracta d’un llibre d’artista.El tema del llibre és el vol i les coses que podem relacionar amb ell: fulles, plomes, nius, branques, cabells, canyes, ales, etc…
És un taller de collage i dibuix. Farem servir el llapis i les aquarel·les, també elements de la natura senzills com plomes, fulles premsades (petites), cabell o borrissol, trossos de closca d’ou, petits trossos de coses naturals sense relleu, com algues, i tot sobre paper artesà. https://www.facebook.com/aquaripaper
També farem servir text de llibres impresos o cal·ligrafiat per donar més contingut als dibuixos.
Li dic cartes de vol en un doble significat: cartes que s’envien i cartes per jugar.
En aquest taller farem un treball subtil, poètic, intuïtiu, intentant entrar en el concepte del vol, del vent, del moviment i treballarem en petit, amb elements suaus de forma i color, buscant la simplicitat i el buit, més que el omplir-ho tot.
Podeu portar element dels que he parlat abans pel vostre llibre.sessio-56

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s