les pròximes sessións

DIJOUS ARTÍSTICS: 15-05-2014. LLIBRES ALTERATS I. PERFORACIONS, TALLS, COSSITS
Hola a tots,
Estudiant la demanda dels alumnes de crear un llibre alterat, he pensat a dedicar la classe d’aquest dijous a començar el llibre.
Heu de buscar un llibre per alterar, és a dir, taxar, trencar, pintar, i d’altres manipulacions… No ha de ser ni gaire gran ni amb masses fulls. Per exemple un llibre d’un pam d’alçada amb uns 100 fulls. aprox., Depenent del temps que hi vulgueu dedicar serà més gran o més petit. A vegades ho treballarem al taller, així que seria important portar-ho sempre a classe.
Com a primera proposta per fer el llibre, treballarem les possibilitats plàstiques de la manipulació directe del suport paper tallant, perforant i cossin.
Abans de manipular el paper farem una lectura de la plana a treballar per trobar les paraules més suggerents i les destacarem creant un petit poema. Posteriorment treballarem el paper per ressaltar encara més el contingut del text. En la foto següent ús poso una sèrie de materials que necessitareu per fer el vostre llibre. Al taller tenim materials, però segur que si porteu els vostres propis, us facilitarà la feina.
PERFORACIONS

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s