Publicado el Deja un comentario

:::TALLER DE PINTURA CREATIVA: DISSABTE : 6-2-2016 de 5 a 8 DE LA TARDA: MAPA DE SÍMBOLS:::

Aquest dissabte farem un taller molt intens on treballarem aspectes esencials de l’art abstracte: composicio, forma, color, volúm, textura, traç…
L’artista que ens servirà de referència és un clàssic de l’art abstracte americà: Conrad Marca-Relli (EEUU, 1913-2000). A l’any 2012 vàrem fer un taller inspirat en ell: sessió 33 – el collage abstracte | taller de pintura creativa, va ser un treball molt interesant i un dels nostres “classics”.
L’obra resultant va ser un llibre d’artista en format dina4 en cartronet i amb collage de robres reciclades com terxà, pana, arpillera…creant uns espais simbólics molt minimalistes basats en el concepte de ciutat.
Aquesta vegada afegirem alguns elements plàstics volumètics com és el gofrat o els collage de parts desplegables. El treball conceptual de composició estarà bassat en la forma de les plantes arquitectòniques i les disenys urbanístics, per crear símbols molt sintètics a partir d’aquestes formes. Per tant, farem una mena de mapes simbólics a on, també,  situarem alguna figura humana que determini l’escala a la que estem treballant i d’aquesta manera, donar sentit tridimensional a la nostra obra.
Treballarem, com en l’altre taller, la textura amb diferents robes posant l’enfasi en els contrastos de textura i color. Encara tinc algunes robes al taller, però podeu portar algunes de colors sobris.
Farem també un llibre per recollit tot el treball amb una forma encara per determinar.
COLLAGE

Deja un comentario