Publicado el Deja un comentario

::DIJOUS ARTÍSTICS: 18-2-2016 DE 6 A 8 DE LA TARDA: COS POÈTIC 3 – TORSOS ::

Hola a tots!,
aquest dijous seguim amb el tema del cos poètic. Hem fet mans i caps, ara passem al tors. Aquest tema és sensual en si mateix, conté les parts del cos més intimes i les que cobrim amb la roba.
Redundant en aquest tema, m’he inpirat en els vestits de la fiber-artista Beatrice Oettinger. Estan fets amb materials naturals com llavors, fulles, pèl…i cosits d’una manera molt rústica. Sense entrat en el tema del vestit, que ja hem tocat en altres tallers.
Ara penso més en la pell del cos, una pell feta de textures de la natura, que nosaltres crearem amb els papers transparents com el vegetal i el cristall, fent una doble capa entre la qual hi posarem pintura, cola, llavors o espècies, que ens aportaran també olor, a mès de textura. També farem servir paper vegetal cremat, amb unes textures bellíssimes i sorprenents. Tos això serà el material que retallarem amb les mans per crear formes semblants a les del tors humà. Per la superposició de formes, aconseguirem un cert realisme visual, encara que estarem fent una abstracció.
COS-3

Deja un comentario