Publicado el Deja un comentario

::::DIJOUS ARTÍSTICS: 3-3-2016 DE 6 A 8 DE LA TARDA: GEOMETRIA METAFISICA 2::::

TANTRIC2Aquest dijous ens endinsarem de nou en el tema de l’abstracció, amb la segona part del taller GeometrIa Metafísica. Va ser un taller molt interesSant en el que vàrem fer unes obres de mida molt petita i molt delicades, amb un concepte abstracte místic, basades en unes pintures “religioses” fetes al Rajasthan, anomenades Trantra Songs.
Aquests misteriosos dibuixos de vius colors i formes pregnans, es fan com a part d’uns rites religiosos amb el fi de contemplar-les i meditar. Són formes simbòliques extretes de textos tàntrics del s. XVII. Les obres van ser descobertes pel poeta Francès André Jamme Franck en 1970, mentre rebuscava en els catàlegs d’una galeria d’art parisenca. Per a ell es va convertir en una obsessió fins que no les va trobar en viu a l’Índia. Aquí va l’enllaç del llibre que fa dedicar al tema amb les imatges Tantra Song.
La idea de dijous és, primer treballar en un format petit, refrescant les tècniques i conceptes del primer taller, però després passar a treballar en format més gran, dina4 aproximadament. Per això,haurem d’anar adaptant-nos als problemes tècnics que sorgeixen quant es vol ampliar una obra de petit format. Les obres en format petit és destinaran a fer petits pins per penjar.
Porteu el material bàsic, i si en teniu, papers delicats de diferents colors i papers antics per fer servir de base.
Per qui no ho sap, dijous passat vàrem començar a preparar la nostra segona exposició com a grup del Taller de Pintura Creativa. Aquesta vegada, tindrem un espai espectacular i molt gran pel pròxim juny que està situat a Sant Esteve de ses Rovires, gràcies Donvina!.
També estem preparant la nostra participació anual a la fira del llibre d’artista de Sant Jordi a la Plaça Sant Just. Els que ja heu participat, sabeu que és molta feina prepar tot, i com ara tenim tants compromisos, farem alguns tallers que aniran adreçats a preparar material. Pels qui no us interessi participar, o vingueu de forma esporàdica, el taller serà com sempre, però profunditzant en alguns temes que ja hem fet.

Deja un comentario