Publicado el Deja un comentario

::TALLER DE PINTURA CREATIVA: DISSABTE : 5-3-2016 de 5 a 8 DELA TARDA: LLIBRE DE TEXTURES I COLORS::

Aquest dissabte farem un taller d’abstracció treballant les textures i els colors.
L’artista, Renata Boero (Itàlia 1936), fa la seva obra enterrant els papers al terra, i és pinten sóls a base de temps i del color de la terra on estan enterrats.
Nosaltres no podem fer aquest procés, però intentarem fer alguna cosa similar amb els mitjans que tenim a l’abast. De les imatges que he posat, m’agraden molt els llibres de dalt a la dreta, cec que podem fer quelcom de semblant!
Si recordeu, vàrem fer un taller que es deia “Supertextures”: sessió 78 – supertextures, on vàrem treballar l’abstracció amb textures molt a fons. En el taller de dissabte, també treballarem l’abstracció a fons, encara que desd’un punt de vista diferent i amb més color!
TEXTURES

Deja un comentario