Publicado el Deja un comentario

:::DIJOUS ARTÍSTICS: 31-03-2016 DE 6 A 8 DE LA TARDA: CARTES D’ULTRAMAR:::

Aquest dijous, com fem últimament amb motiu de Sant Jordi i de L’exposició, farem un remake d’un taller, aquesta vegada, del tema PROFUNDIS.
Com podeu veure a les imatges, és un taller de pintura i collage, dels clàssics tallers en què  la taula acaba com una marea de papers, draps i cola!
Treballarem l’ART POSTAL, fent cartes i postals artístiques amb les quals farem un llibret d’artista en forma de “postaler” o llibre en ziga-zaga.
Podeu veure fotos de la sessió a DIJOUS ARTÍSTICS: CARTES D’ULTRAMAR
Els qui heu fet aquest taller, porteu les postals i les podreu treballar en formats més grans. L’artista italià Alfonso Lentini, amb les seves petites creacions, entre la poesia, l’escultura i la pintura, ens servirà d’inspiració per fer les nostres obres. El trobo molt adient pels colors i les composicions, que són suggerents i abstractes però amb un ingredient figuratiu de paisatge. La cal.ligrafia esta integrada amb collage i manipulada amb pintura i integrada creant formes que interactuen amb els paisatges de fons.Ç
Treballarem en format postal amb aquarel.les, guaix i collage de textos cal.ligrafiats. Recollirem les obres en un sobre fet per nosaltres.
Porteu el material bàsic: (aquarel.les, pinzells i tisores) i també papers o teles de colors blaus i si teniu, texts escrita a mà de cartes i segells.
CARTES

Deja un comentario