Publicado el 1 comentario

:::TALLER DE PINTURA CREATIVA: DISSABTE : 4-02-2017 de 5 a 8 DE LA TARDA: VOLUM I CIUTAT:::

captura-de-pantalla-2017-02-01-a-les-6-36-26
:::TALLER DE PINTURA CREATIVA: DISSABTE : 4-02-2017 de 5 a 8 DE LA TARDA: VOLUM I CIUTAT:::
Aquest dissabte recopilarem els 3 últims tallers sobre la ciutat.
Treballarem diferents conceptes volumètriccs que es poden mirar en vertical i en horitzontal alhora, amb petites escultures damunt de plans i que estan molt relacionades amb el tema de la ciutat, els mapes i l’arquitectura. Farem servir volums fets amb materials reciclats com el cartó, la fusta i el paper per donar vida a construccions de diferents espais.
Consta de tres obres que recopilarem en un tríptic volumètric o caixa contenidora.
1. farem un collage tridimensional a partir de mòduls de diferents mides i formes que després cobrirem amb guix o pintura, per donar un acabat texturat i que li doni uniformitat al conjunt. Info: Pinterest • RELLEUS
2. farem un mapa tridimensional, construint l’estructura de la ciutat a partir de tires de paper i cartó, fent un treball artístic previ de textura i dibuix, donant al conjunt un contingut extra que ens parli de l’entorn que representa. Podeu mirar obres sobre el tema a: https://de.pinterest.com/margamascaro/volums-2/
3. farem un dibuix d’habitacles que en algunes parts es treballa el volum amb materials o construccions. Treballarem la vista frontal en una barreja de construcció moderna i popular, de tecnologia i imperfecció. Les cases palafit i les barraques barrejades amb els edificis ultramoderns, ho trobo interessant, crític i poètic, amb continguts artístics diferents i molt socials.
Farem servir com a base del dibuix una foto per calcar o inventar la construcció arquitectònica. Els materials pel volum seran fustes, cartó, filferro, paper, palets, agulles. Més informació d’aquest tema: https://es.pinterest.com/margamascaro/cases-en-laire/
102

1 comentario en “:::TALLER DE PINTURA CREATIVA: DISSABTE : 4-02-2017 de 5 a 8 DE LA TARDA: VOLUM I CIUTAT:::

  1. Ens veiem dissabte!!

    Àlex

    ________________________________ De: taller de pintura creativa Enviado: miércoles, 1 de febrero de 2017 11:54 Para: apalaup@hotmail.com Asunto: [New post] :::TALLER DE PINTURA CREATIVA: DISSABTE : 4-02-2017 de 5 a 8 DE LA TARDA: VOLUM I CIUTAT:::

    tallerdepinturacreativa posted: ” :::TALLER DE PINTURA CREATIVA: DISSABTE : 4-02-2017 de 5 a 8 DE LA TARDA: VOLUM I CIUTAT::: Aquest dissabte recopilarem els 3 últims tallers sobre la ciutat. Treballarem diferents conceptes volumètriccs que es poden mirar en vertical i en horitzontal “

Deja un comentario