Publicado el 2 comentarios

::::TALLER DE PINTURA CREATIVA: DIMECRES : 5-04-2017 de 6 a 8 DE LA TARDA::::

Captura de pantalla 2017-04-04 a les 11.55.54HOLA A TOTS! RECORDEU QUE AQUESTA SETMANA EL TALLER É DIMECRES!! confirmeu la vostra asistència
És un taller especial per tots aquells qui vulguin fer un repas d’alguns tallers d’aquets últim trimestre i per la fira de Sant Jordi!. Podeu fer una part dels 5 temes o fer un repàs de tots!.
Sabeu que dins d’unes setmanes serà la Fira de Sant Jordi, i sé que alguns de vosaltres voldreu participar. Per tal que tot surti bé, s’ha d’organitzar per poder presentar els llibres d’artista que hem fet durant l’últim any i també coses per vendre a la taula. La Fira comença el dia 21 al matí al Pati Llimona i acaba el dia 23 a la Plaça Sant Just, on, si fa bo i tenim sort, podrem vendre les nostres produccions artesanals fetes expressament per la Fira.
Us faig un resum dels tallers que tenim per endavant fins al dia de la Fira de Sant Jordi.
Dimecres 05-04 (ATENCIÓ DIMECRES!!): preparació d’obra petita per la Fira de Sant Jordi: MOCADOR – ART AMB FIBRES  Repàs de: TEIXITS D’ART – VOLUMS 2 – CORRESPONDÈNCIA PRIVADA, pels que no hagin vingut. ¿Deures Setmana Santa?
DIJOUS 06-04: 19’30 h. Inauguració de l’exposició col·lectiva en la que participo “YO MUJER”. Galeria Ronda Barcelona Carrer Consell de Cent 382

——SETMANA SANTA———————: 07 AL 17 D’ABRIL. Si algú te temps algúna tarda, podem treballar en els llibres d’artista i en els deures de la fira. Em parleu per Wasapp i quedem.

Dimecres 05-04 (ATENCIÓ DIMECRES!!): 19-04preparació d’obra petita per la Fira de Sant Jordi: ACABAR AGULLES, ETC…
MIX-DE-TALLERS

2 comentarios en “::::TALLER DE PINTURA CREATIVA: DIMECRES : 5-04-2017 de 6 a 8 DE LA TARDA::::

  1. Hola Marga Jo podria participar a la fira el dissabte 22. No ser si aquest dijous hi ha taller i parlareu de la Fira, però jo no hi puc anar. Em podries explicar com puc participar? Horaris, torns, lloc….em fa molta il·lusió!!! Merci Mj

    El dia 4 abr. 2017 12.19, “taller de pintura creativa” va escriure:

    tallerdepinturacreativa posted: “HOLA A TOTS! RECORDEU QUE AQUESTA SETMANA EL TALLER É DIMECRES!! confirmeu la vostra asistència És un taller especial per tots aquells qui vulguin fer un repas d’alguns tallers d’aquets últim trimestre i per la fira de Sant Jordi!. Podeu fer una part del”

  2. Hola Maria José, he enviat un mail amb tota la informació de Sant Jordi.
    El taller és demà dimecres per acabar coses.
    Si pots participar dissabte estaria molt be!, sobre tot pel matí, que está la Paulina sola pel moment!

Deja un comentario