Publicado el 2 comentarios

::DIJOUS ARTÍSTICS: 23-11-2017 de 6 a 8 DE LA TARDA: PETITS RELATS 8: ABRAÇADES:::

Aquesta setmana farem un taller de figura humana i el tema són les abraçades.
Serà fàcil perqué treballarem a partir de fotos i calcarem o pintarem al damunt, per crear un llibret com el que veieu abaix del full d’inspiracions.
Serà un llibret sobre les diferents maneres d’abraçar: de front tocant les galtes, d’esquena amb els caps paral.lels, amb els cossos de front i agafats amb un braç, encarant els rostres, etc…Tots ells una mostra d’afecte però en diferents nivells i significats que podem explorar amb l’Art.
Treballarem segons els gustos de cadascú: amb colors per expressar els diferents estats d’ànim, o en monocrom per ressaltar la forma de l’abraçada. Podeu veure a l’artista Mahi Binebine (Marroc, 1959) i a Milton Avery (EEUU, 1885 – 1965) com treballen la figura d’una forma molt sintètica.
Jo tindré fotos sobre el tema, però també podreu portar les vostres, així com algun text o pensaments que hi vulgueu introduir en el treball. Penseu en una mida de 10×15, i en blanc i negre per poder-les acolorir després.
Podeu consultar aquests enllaços per veure unes tècniques molt simples, que tamé farem servir dijous, sobre la representació de la figura humana:   sessió 28: pintura del cos humà, nòmades | taller de pintura creativa – sessio 58 – cos a la deriva | taller de pintura creativa – sessió 46 – complexions | taller de pintura creativa

2 comentarios en “::DIJOUS ARTÍSTICS: 23-11-2017 de 6 a 8 DE LA TARDA: PETITS RELATS 8: ABRAÇADES:::

  1. Hola marga aquest dijous podria i m’agradaria venir es possible?

    El dia 21/11/2017 9.11, “taller de pintura creativa” va escriure:

    > tallerdepinturacreativa posted: ” Aquesta setmana farem un taller de > figura humana i el tema són les abraçades. Serà fàcil perqué treballarem a > partir de fotos i calcarem o pintarem al damunt, per crear un llibret com > el que veieu abaix del full d’inspiracions. Serà un llibret s” >

    1. Hola Laura!, si encara hi ha loc ver venir!

      marga

Deja un comentario