Publicado el 1 comentario

::: DIJOUS ARTÍSTICS: 21-3-2019 de 6 a 8 DE LA TARDA: MINISÈRIES 5 : RETALLS ::::


Aquesta setmana continuem amb un altre treball de MINISÈRIES.
El treball d’aquesta setMana s’inspira en l’artista Amelia Epp  [webb: Amelia Epp]. AquestS collages geomètrics a la seva vegada esAn inspirats en un tipus de pachword tradicional coreà anomenat Pojagi.
Aquest tipus de pachword és molt senzill i delicat i el resultat és una abstracció translúcida deguda al tipus de tela. Té un sistema propi de costura que el fa diferent a tots.
Altres artistes que estan al full treballen el mateix tema de diferents formes com és el cas de Paul Klee, sobretot pel tipus diferents de retalls, d’abstraccions i colors. També podeu consultar l’artista DEBRA SMITH.
El concepte és la unió de diferents retalls en un ordre geomètric regular o no regular, per exemple, les obres que podeu veure a la dreta tenen una simetria geomètrica molt interessant.
Nosaltres farem servir materials de reciclatge incloent bosses de plàstic i teles de rebuig o per reciclar. Primer retallarem els retalls i després els unirem entre si en forma rectangular. Farem servir una gama de colors limitada on també i busquem la transparència, pel que les bosses de plàstic d’ús comú amb diferens colors ens poden servir molt bé.

1 comentario en “::: DIJOUS ARTÍSTICS: 21-3-2019 de 6 a 8 DE LA TARDA: MINISÈRIES 5 : RETALLS ::::

  1. Hola Marga, en sap greu , veig que m’has eliminat del wp, espero en segueixis informant pel mail dels tallers que fas, he pasat problemes greus familiars i de salut, pero no descarto fer algun taller amb visaltres, sempre m’agrada veurevel que feu soc una fan vostra, una abraçada

    Enviat des del meu iPhone

    El 18 març 2019, a les 21:42, taller de pintura creativa va escriure:

    > >

Deja un comentario