Publicado el Deja un comentario

TALLER DIBUIX JARDÍ 2

LLOC:  JARDÍ FERRAN SOLDEVILA (jardí Universitat Central)
DIA: DIJOUS 3 DE JUNYHORA: 17’30 – 20 H
LLOC WEB:https://www.ub.edu/ossma/jardins/
Preu del taller: 18€
Envieu la confirmació d’assistència (CORREU), a mès us enviaré un petit dossier amb mes dades del jardí i diagrames per treballar els dibuixos.

Hola a totes!Aquesta setmana tornarem a fer taller de dibuix presencial als jardins!. Ha estat una decisió de canvi de rumb en els tallers perquè vaig veure que el treball presencial és molt motivador i emocional en aquests temps que ens trobem. De moment no he penjat el taller de la setmana passada a la web, però ho faré aviat!Un altre canvi es que repetirem lloc de trobada, ja que vàrem sentir-nos molt a gust. També és un lloc molt ple de vegetació i ben situat i adequat per anar a dibuixar.
Aquesta vegada farem 2 treballs:
1. Un dibuix del natural     Porteu: Llapis de diverses dureses per exemple:  2H, B, 3B, 5B, goma, maquineta, aquarel·les , pinzells a l’aigua.     Paper aquarela de 300 g satinat de 18×26 cm o més gran. (jo també portaré paper per qui no tingui).
2. Inici de l’herbari sentimental al mateix entorn del jardí     Farem un treball de creativitat molt personal amb composicions improvisades amb els materials que ens trobem in situ i dibuixos gestuals de les         plantes que tenim al voltant i amb consignes que aniré dient.     Buscarem un lloc on puguem estar en rotllana assegudes a la nostra cadira i/o als bancs del jardí, cada una amb el seu petit escriptori DINA3.     Porteu: Una carpeta o una fusta de mida A3 tant per dibuixar del natural com per fer l’herbari    Una llibreta FETA A MA que jo mateixa us portaré mida A4.    Tisores, cola de barra, cinta adesiva, ploma, aquarel.es.

Hola a totes!Aquesta setmana tornarem a fer taller de dibuix presencial als jardins!. Ha estat una decisió de canvi de rumb en els tallers perquè vaig veure que el treball presencial és molt motivador i emocional en aquests temps que ens trobem. De moment no he penjat el taller de la setmana passada a la web, però ho faré aviat!Un altre canvi es que repetirem lloc de trobada, ja que vàrem sentir-nos molt a gust. També és un lloc molt ple de vegetació i ben situat i adequat per anar a dibuixar.
Aquesta vegada farem 2 treballs:
1. Un dibuix del natural     Porteu: Llapis de diverses dureses per exemple:  2H, B, 3B, 5B, goma, maquineta, aquarel·les , pinzells a l’aigua.     Paper aquarela de 300 g satinat de 18×26 cm o més gran. (jo també portaré paper per qui no tingui).
2. Inici de l’herbari sentimental al mateix entorn del jardí. Farem un treball de creativitat molt personal amb composicions improvisades amb els materials que ens trobem in situ i dibuixos gestuals de les plantes que tenim al voltant i amb consignes que aniré dient.  Buscarem un lloc on puguem estar en rotllana assegudes a la nostra cadira i/o als bancs del jardí, cada una amb el seu petit escriptori DINA3.     Porteu: Una carpeta o una fusta de mida A3 tant per dibuixar del natural com per fer l’herbari. Una llibreta FETA A MA que jo mateixa us portaré mida A4.    Tisores, cola de barra, cinta adesiva, ploma, aquarel·les

Deja un comentario