DELICADESA ORIENTAL 2 : PAISATGES SUGGERITS

0IMG_2752Monogràfics del Taller de pintura creativa
DELICADESA ORIENTAL 2 – Paisatges Suggerits
Dissabte 20-9-2014 ( (DS-66)

Aquest taller està inspirat en els paisatges de 2 artistes xinesos: Chen Jialing (Xina 1937) i Chen Qikuan (Xina 1921-2007).
Hem treballat la profunditat del paisatge amb delicades subtileses, matisos i tons, amb elements que flueixen en el vuit del paper per crear sensació de perspectiva, amb composicions clares que conviden a internar-se en el dibuix i recórrer els seus camins.
Hem creat paisatges propis, de caràcter molt abstracte, a partir de taques primàries que representen diferents elements de la natura: muntanyes, mar, sol, terra, cel, pla, horitzó. Aquestes taques determinaran els diferents plans de la composició i la relació de continuïtat entre elles, treballant els contorns d’una manera subtil i integrada, sense línies dures.
Això mateix, és aplicable a la gamma de colors, combinats amb harmonia, per tal de transmetre sentiments de calma i espiritualitat.
Hem treballat la pintura a l’aiguada, amb colors d’aquarel·la, guaix i tinta. També la textura de la pintura a partir del tipus de pinzellada, la densitat i l’assecat de les pintures.
Hem fer servir papers de diferents qualitats.

 

Deja un comentario