::: DIJOUS ARTÍSTICS: 13-12-2018 de 6 a 8 DE LA TARDA: AFROART III: MANS D’ARTISTA :::


El tema central d’aquest taller són ser les mans, inspirades en l’obra de l’artista brasiler Moises Patricio, amb un estil artístic afro-caribeny. Té una obra fotogràfica molt extensa dedicada a les mans, que podeu veure en aquest enllaç: 
http://moisespatricio.weebly.com. És un projecte molt interessant, divers, colorista i molt inspirador per fer un taller com el nostre. Te moltíssimes fotos de mans obertes en acció d’oferir, amb diferents objectes i fons.
Per la banda pictòrica en va guiar l’artista de Costa d’Ivori Outtara Watts amb una obra molt extensa, i amb molts punts de relació amb la pintura de Basquiat. Els dos artistes eren amics i compartien un estil pictòric molt espontani que barreja abstracció, grafisme, text com grafiti, amb un espai pictòric molt especial que recorda al collage.
Aquesta barreja de conceptes ens ha servit per treballar de forma molt ràpida, amb barreja de papers, pintura acrílica, buscant un encaix per introduir el tema de les mans amb impressions fotogràfiques. Les obres tenen una mida aproximada de 15×10 cms, com estem fent últimament. 
Material: impressions en paper de mans,
Podeu consultar la pàgina de pinterest: AFROART