FAÇANES DE BARRI


SESSIO 192 – ESPAIS 4 – FAÇANES DE BARRI

Aquest és un taller centrat en la ciutat, concretament en els edificis, les façanes, les finestres, les parets i les obertures.

El treball és amb volums, dibuix i collage fotogràfic per definir petites escultures en relleu sobre un pla. Visualment s’assembla una mica a Ciutat estranya, però en aquesta ocasió es crearà un trompe l’euil amb les finestres fotogràfiques inserides damunt dels diferents papers o cartons que faran de murs.
El contrast entre foto i text i diferents superfícies ens dona molt lloc per inventar situacions arquitectòniques a es poden col.locar també  els seus habitants realitzan activitats quotidianes, així com les senyals als murs o la senyalització del carrer. Es pot jugar amb el nivell de versemblança de les textures o d’altres detalls figuratius amb diferents nivells de collage fotogràfic.
Al full de referència he afegit un representant del street art anomenat EVOL (http://www.evoltaste.com) amb obres que ens poden ajudar a inpirar-nos. Podeu consultar la pàgina de pinterest: (135) Pinterest
Podeu portar elements de collage i volum. Si teniu fotos de finestres, portes o persones, també hi haurà al taller.
Materials: cartó reaprofitat, impressions de portes, finestres i persones, pintura acrílica i cola.