LAB DIB 05: TEXTURES I ESPAIS

Dijous 15-09-2017 de 6 a 8 de la tarda
captura-de-pantalla-2016-09-06-a-les-10-39-20

Els Laboratoris de Dibuix, són una sèrie de tallers per desenvolupar el traç lliure i sensible, treballar l’espontaneïtat i la improvisació, i deixar anar la mà sense perjudicis. Centrats en el dibuix, permeten un treball lleuger i fresc, àgil i subtil.
Es treballa amb papers reciclats de llibres i d’altres papers, que es munten en una llibreta al final de cada taller, enquadernada amb el mètode japonés. Es dibuixa amb diferents tècniques des de llapis, pinzell o monotip, en una seqüència rítmica, per provocar que un dibuix porti a l’altre, aprofundint en l’art del dibuix, sense presses però a bon ritme!
En aquest taller es treballa l’abstracció informalista, amb uns certs continguts estructurals de línies o zones, que suggereixen espais virtuals, alhora que treballen a fons les textures i el traç.
Es va treballar amb materials secs com el carbonet, el llapis, el grafit i els pastels i amb tècniques farem servir tècniques com el Frottage (fregar amb llapis o carbó un paper sota del qual hi ha una textura fulles, fusta, cordes, estructures metàl·liques, etc…).