LAB DIB 04: partitures gràfiques

Dijous 28-07-2017 de 6 a 8 de la tarda.
Els Laboratoris de Dibuix, són una sèrie de tallers per desenvolupar el traç lliure i sensible, treballar l’espontaneïtat i la improvisació, i deixar anar la mà sense perjudicis. Centrats en el dibuix, permeten un treball lleuger i fresc, àgil i subtil.
Es treballa amb papers reciclats de llibres i d’altres papers, que es munten en una llibreta al final de cada taller, enquadernada amb el mètode japonés. Es dibuixa amb diferents tècniques des de llapis, pinzell o monotip, en una seqüència rítmica, per provocar que un dibuix porti a l’altre, aprofundint en l’art del dibuix, sense presses però a bon ritme!
En aquest taller,es treballa tota una sèrie de dibuixos molt gràfics sobre l’estructura de les formes i la seva evolució, canvi o transformació, que esdevenen composicions rítmiques, fonamentades en gran part, en el concepte d’espai de Kandinsky.
Es crearan uns dibuixos amb moviment musical, a on pot percibir el balanceig en un espai i un temps sense límits. Cada part del dibuix és un centre sense ubicació fixe, perquè les formes no estan en repòs, siga per un moviment intern o extern.
Podeu llegir una ica més sobre Kandinsky aquí: Wassily Kandinsky