MONOGRÀFICS

El Taller de Pintura Creativa inicia una nova etapa dedicada a temes específics de la creació plàstica i concretament  de la pintura, sempre, segons el meu punt de vista personal com a artista i amant de l’art.
Durant aquest anys hem treballat intensament en el terreny de l’experiència artística i la vivència creativa, i ho seguirem fent, però a més, vull profunditzar en determinats aspectes tècnics molt interesants de la cuina artística, que molt sovint hem treballat en els nostres tallers però en un segon pla. En moltes ocasions he introduït, a petites dosis, apunts de la composició, el color, el traç, el volum, el dibuix, etc….
Qui conegui els meus tallers, sabrà que sempre vull que la tècnica no sigui un límit per el veritable objectiu: pintar, dibuixar, crear. Per això, i respectant aquest principi bàsic, els monogràfics treballaran la tècnica a partir dels artistes que ens han anat acompanyant tot aquest temps, prenent-los com a guies del nostre aprenentatge. Ara mirarem i coneixerem nous aspectes de les seves obres: quins colors fan servir, com treballen la composició, el dinamisme del traç, etc…
Començaré  els Monogràfics amb el color. En moltes ocasions he determinat unes games de color per treballar el tema del taller, amb l’objectiu clar de fer servir mescles poc habituals i que ens obliguen a obtenir resultats més complexes i matisats.  Vull que vosaltres apreneu a valorar i a fer la multiplicitat de colors al vostre abast, a combinar-los i crear obres amb ells.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s