petit teatre


Aquest taller està inspirat en l’artista Italià Fausto Melotti https://de.pinterest.com/margamascaro/estances/.
M’apassiona tota l’obra d’aquest artista, els dibuixos, les escultures de metall i les de ceràmica, que són les que ens serviran d’inspiració per aquest taller.
Aquestes obres de ceràmica figurativa i d’altres materials, són petites construccions de front obert que representen teatres en miniatura, o mons petits i plens de matisos difícils de catalogar. Utilitzen elements abstractes i figuratius creant una escena. Les diminutes figures i els elements inclosos, subtilment indiquen una trama amb prou ambigüitat per a desafiar a l’espectador a construir la història o a endinsar-se en aquest món en miniatura.
Nosaltres treballarem a partir d’aquesta idea per crear una petita escultura per penjar o de sobretaula. Serà un espai personal anomenat PETIT TEATRE. Aquestes petites construccions les farem amb ceràmica de manualitats de secat ràpid. Construirem el Petit Teatre amb els seus espais, i a dins situarem una sèrie d’objectes o figures fetes per nosaltres amb diferents materials: paper, fusta, metall, filferro, trossets de plàstic, cartó, elements naturals com escorça o fusta de deriva…, així que podeu portar allò petit que vulgueu afegir. Serán d’uns 17 cm’s d’alçada. També pintarem les parets al nostre criteri. 
Podeu pensar a fer una escena teatral o musical clàssica o contemporànea, o be un moment de la vida, o simplement improvitsar.

 

GuardarGuardar

GuardarGuardar