sessio 101 – cercles II

IMG_20150728_170200Dijous 23-7-2015.
Aquest taller és un “remake” d’un taller que vàrem fer fa un temps: CERCLES.  sessió 50 – cercles | taller de pintura creativa.
En aquest taller treballem les possibilitats plàstiques i poètiques del cercle, convinat la pintura i collage d’una forma molt pliure.
Primer es fan dibuixos i pintures de cercles per separat i desprès s’uneixen en una sola obra de mida 70×40. Els materials a l’abast són:llàpis, tinta, pintura acrílica, papers de reciclatge de llibre i de diari, fils, i papers de diferents transparències i qualitats.
El cercle és un espai acotat sense arestes que ens permetrà tractar les formes geomètriques orgànicament. Moltes coses de la natura tenen forma arrodonida: plantes, ous, astres, cèl·lules…i tots aquests elements ens inspiren a treballar l’interior del cercle com un espai abstracte que conté formes, taques i traços. El tema dels cercles també està relacionat amb els mandales i la meditació activa. Ens permet, per la seva centralitat, fer un recorregut circular silenciós, que ens connecti amb el ritme natural de la respiració.