sessio 102 – habitacles II

IMG_4635Aquest taller és una ampliació d’un taller que vàrem fer al juliol. HABITACLES 2.  Són tallers independents, però relacionats.
Els dos, estan basats en l’obra de l’artista Zarina Hashmi (Índia, 1937)
Vàrem fer formes de planells de cases amb collagraph, per imprimir després amb el tòrcul. Va haver-hi una primera fase de dibuix i conceptualització.

En aquest nou taller, es treballa amb collage i pintura un tema que va quedar pendent: l’obra “Folded Houses” (cases plegables). Aquest concepte és interessant per treballar-ho a fons, tant en la seva part plàstica, com en la conceptual.
No he vist aquesta obra en directe, però a mi, el que em suggereix és fer cases que es puguin obrir. Cases llibre, de 2 o tres fulles. L’estètica senzilla i directe, els colors minimalistes, la delicadesa dels materials que es poden observar a l’obra de l’artista, són la nostra inspiració. Els diferents nivells de cada dibuix, ja són cosa de la nostra imaginació!
Treballarem amb collage de papers preparats per nosaltres. Tractarem de fer 2 o tres obres completes, en forma de petits llibres enganxats damunt de paper, de manera que les pàgines queden tancades com un dibuix tradicional, o obertes, com un llibre d’artista.