sessio 63 – figura i abstracció

Dijous 8-05-2014 de 6 a 8 de la tarda.
IMG_1608Aquest és un treball de figura humana, i com sempre que treballem aquest tema, intentarem fer-ho el més fàcil possible. Aquesta vegada representarem la figura amb el dibuix, la línia, el traç, la superposició de tantejos que es fan en un esborrany.
L’artista Betty Goodwin (Canadà,1923), ens ajudarà ha dibuixar d’una manera expressiva, directe, personal, sense por a cometre errors, ja que és justament la suma d’errors i d’encerts els que van definint la figura.
Farem dibuixos sobre uns suports manipulats i personalitzats per nosaltres. Una vegada fem el suport, treballarem l’espai del dibuix, és a dir, la composició de la figura amb el fons. Un fons abstracte que es relaciona amb la figura per forma, textura, volum i color. Aquest pas te certa part conceptual que ens ajudarà a ubicar la figura dins un espai imaginat. Aquesta figura serà un cos dormit, en el que combinarem collage i dibuix. Farem servir llapis, carbonet, ceres, colors.
La idea es fer un treball de dibuix i pintura molt expressiu, poc refinat, una mica brut, inclús fosc, i amb un caire dramàtic per experimentar amb el traç.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s