sessio 59 – gens humans

IMG_1257Disabte 1-03-2014 de 5 a 8 de la tarda.
En aquest taller de pintura es Tracta el tema del cos humà com una silueta per fer un llibre d’artista. El títol és GENS HUMANS i vol representar els diferents aspectes de la nostra personalitat. El nostre gen planta, gen fusta, gen pedra i tots aquells altres gens que se’ns vagin acudint. En realitat és un autoretrat amb un caire irònic, surrealista i múltiple dels diferents tipus de gens. Nosaltres els interpretarem des d’un punt de vista poètic i per tant, lliure.
Sabent que cada humà és únic i igual a la resta a la mateixa vegada, intentarem fer una nova classificació dels tipus humans diferent de les que ja coneixem.
Es proposa un tipus de gen i es pinta sobre el cap prèviament retallat. Es fan servir pintures a l’aigua.
S’ha de tenir molta cura de no tacar les planes, per tant, farem servir uns papers de diari per tapar les pàgines anteriors i posteriors de la que estem pintant.
S’ha de deixar una estona assecar abans de pintar la següent, per tant, també és útil pintar primer les senars i després els pars. Tenir un drap sec i net per assecar les planes, si cal, suaument i amb el drap molt planet i així impedim que traspassi la pintura.
La pintua ha de donar la senació de textura, per aixo no hi han marges i la pintura fa com si continues fora del cap, és a dir, que no esta compossada dins del cap, sino que el cap retalla un dibuix més ampli. Per altra banda, es tracta d’un tipus de pintura molt espontànea, sense pensar gaire i deixant-se emportar pels colors i textures. Encara que ho sembli, no és un treball conceptual sino poètic i molt pictòric.
Jo he fet un llibre-mostra dividit en 12 dibuixos, dels quals cadascú pot fer una selecció Perque sigui un autoretrat podeu fer servirel perfil del vostre cap dibuixat a patir d’una foto de perfil . Farem servir pintures a l’aigua: guaix, aquarel·la i tinta.

Una respuesta a “sessio 59 – gens humans

  1. Pingback: ::::: DIJOUS ARTÍSTICS: 18-7-2019 de 6 a 8 DE LA TARDA: MEMORY BOX 5: MAYPOLE :::: | taller de pintura creativa

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s