Tors


Dijous, 18-2-2016
Aquest tema deltors fa menció a l’art grec, en concret els escultures del cos humà despedaçades que han sobreviscut. El tors conté les parts del cos més intimes i les que cobrim amb la roba.
Formalment ens vam inspirar en els vestits de la fiber-artista Beatrice Oettinger. Estan fets amb materials naturals com llavors, fulles, pèl…
Vam treballar la pell del cos, una pell feta de textures de la natura feta amb collage de papers translúcids com el vegetal i el cristall. Aquests van ser intervinguts, com per exemple, cremant al foc el paper vegetal fins que agafa una textura bellíssima i interesant, o fent una doble capa entre la qual hi posarem pintura, cola, llavors o espècies.  També vam fer moltes textures pintant amb acrílic sobre papers i fent monotips.
Aquests papers va ser el material amb el que realitzar els collages. Vam retallar amb les mans formes semblants a les del tors humà. Per la superposició de formes, aconseguirem un cert realisme visual, semblant a un cos, encara que d’una forma molt abstracte.